Full Spectrum LED Bitki Yetiştirme Lambası

BGS 1200 Nichia Horticultural LED V3 Full Spectrum 6V  Quantum Board 120 w Bitki Yetiştirme Lambası

NMP 1200 Nichia Horticultural LED V3 Full Spectrum 6V   Quantum Board, kaliteli ve sağlam komponentleri ile üst düzey kullanım performansı amacıyla tasarlanmış bir Led bitki yetiştirme lambasıdır. Özel tasarım kalın alüminyum paneli sayesinde alternatif ürünlerden göre daha yüksek ısı yalıtımı ve kullanım ömrü sunar.

BGS 1200 özellikleri nelerdir?

Fansız, sıfır gürültü, tam perfonmans

Yeni nesil Japon üretici Nichia'nın Horticultural LED V3 Full Spectrum 6V tarıma özel geliştirdiği LED'i kullanıyoruz. Nichia Horticultural LED V3 Full Spectrum 6V Çiçekli , yapraklı ve meyveli bitkilere özel olarak üretilmiştir. Gerçek Full Spectrum ışık verir. Katkıya ihtiyaç duymaz. Hem çiçeklenme hem filizlenme döneminde kullanılır. 100.000 saat kullanım ömrü ile sizi yarı yolda bırakmaz. sürücüsü üst düzey performans sağlarken fan ihtiyacı olmadan gürültüsüz çalışır.

Düşük maliyet, yüksek verim

Yen nesil Horticultural LED V3 Full Spectrum 6V tasarımı ile 210 HPS'e eş değer 120 w güç ile çalışır ve 2.7 umol/J yüksek enerji verimi sunar.

Yüksek seviye ısı dağılımı

Bitki yetiştirme lambalarının en büyük sorunlarından biri olan ısı dağılımı, kalın alüminyum panel sayesinde minimize edilmiştir.  Bu sayede hem ısı dağılımı alternatif ürünlere göre %30 fazladır, hem de sürücü ve çiplerin kullanım ömrü çok daha uzundur.

Kabinlere uygun boyutlar ve paralel kullanım

BGS 1200, 120x60 cm kabinler için ideal en ve boydadır. Bu sayede ideal kapsama ve ideal ışık gücü sunar. 120x120 cm kabinler için iki adet  bağlantı yapıldığında gene en ideal kapsama/güç oranına sahip olursunuz.

Teknik özellikleri nelerdir?

Model: BGS 1200

Donanım: Nichia Horticultural LED V3 Full Spectrum 6V  çipler, yeni nesil  sürücü

Diyot dağılımı: Tam güneş ışığı 3000K gün ışığı,  toplam 144 Led

Güç Tüketimi: 120 w

Enerji verimi: 2.7 umol/J