48 VDC POMPA

BGS-DC solar dalgıç pompalar güneş paneli ile direk olarak çalışır.  Dc solar dalgıç pompanızı sadece 4 adet güneş paneli ile çalıştırabilirsiniz. Dilerseniz 48 VDC akü grubu ile gecede çalıştıra bilirsiniz.

60 metre derinliğe kadar olan kuyularınızda rahatlık ile su çıkartabilirsiniz.

BGS-DC Solar Pompa derinlik Metresine  Göre Saatlik Çıkarttığı Su Kaç Tondur?

50 Metre Mesafede 1 Ton, 41 Metre Mesafede 2 Ton, 31 Metre Mesafede 3 Ton,

20 Metre Mesafede 4 Ton, 7 Metre Mesafede 5 Ton, 1 Metre Mesafede 5.8 Ton su çıkartmaktadır.

BGS-Güneş Enerjisi ile DC pompa Tarımsal Sulama Sistemi Nasıl Çalışır?

Dc pompamız en az 4 adet 250 Watt güneş paneli ile çalışmaktadır. Sistemin 48V olması zorunludur. Öncelik olarak 4 adet güneş panelini aşağıdaki şemaya uygun olarak kurulumu sağlayınız. Güneş panelini başgül gruptan  tedarik ederseniz sizlere güneş enerjisi ile tarımsal sulama yapmanız için gerekli olan tüm ekipmanı gönderiyoruz. Gönderdiğimiz paket içerisinde veya başka yerden tedarik edeceksiniz gerekli olan malzemeler aşağıdaki gibi olmalıdır.

Dc Pompa Çalıştırmak İçin Gerekli Olan Malzemeler;

- 4 Adet Güneş Paneli Polikristal 275 Wp  ile 325 Wp 24V Güneş Paneli

- 1 Adet DC Solar Pompa 48V,

- BGS- Solar Kablo 6mm Kırmızı ve Siyah (Pompa ile Güneş Paneli Arasındaki Mesafeye Göre Metresini Belirlemeniz Gerekir),

- Güneş Paneli İçin Zemin veya Çatı Montaj Sistemi Aparatları,

- 1 Takım MC4 Konnektör Seti Tekli Bağlantı 1 Dişi 1 Erkek,

- 1 Takım MC4 Konnektör Seti İkili Paralel Bağlantı Seti,

- 1 Adet DC Şalter,

- 1 Adet Küçük Dış Ortam veya İç Ortam Pano.

- Pompa için Halat ve Kuyu Kapağı.

Yukarıdaki malzemeleri tedarik ettikten sonra artık kuruluma geçebilirsiniz. Güneş enerjisi ile sulama yapmak için öncelik olarak güneş panellerini montaj sistemi ile birlikte kurmanız ve güney cepheye sabitlemeniz gerekmektedir.

Daha sonrasında güneş panellerini 2'şerli seriler halinde birbirlerine + ve - uçlarından serileyerek 48V güce çıkartıyoruz. Serilediğimiz güneş panellerini paralelleyerek 4 adet güneş panelini sisteme uyumlu hale getiriyoruz. Dilerseniz Teknik servis için 0312 340 40 40 arayabilirsiniz.

Panel bağlantılarını yaptıktan sonra Solar kabloları konnektörlere bağlıyoruz ve panodan DC şalter kısmına + ucu takıyoruz. Taktığımız kabloları DC solar pompanın + ve - uçlarına bağlayarak kuyumuza gönderiyoruz. Daha sonrasında taktığımız DC şalteri aktif hale getirerek sistemi kullanmaya başlayabilirsiniz. Suyunuz bol Ürününüz bereketli ve enerjiniz güneşden daim olsun.