LED PCB ve LED MODÜL

2011 yılında Ankarada'da kurulan firmamız,  ilkeli  çalışma anlayışı  sayesinde, kısa sürede led aydınlatma ve güneş enerjili aydınlatma sektöründe  lider firmalardan biri olmuşdur.

Şirketimiz faaliyetine başladığı ilk yıllarda, Türkiye’nin Bir çok iline ve Dünya üzerindeki bir çok ülkeye led aydınlatma ürünleri ve Komponentları üretim, tedarik işini başarıyla yapmış olup, led teknolojisindeki gelişmeleri ve bu sektördeki tedarikçi boşluğunu kaliteli bir şekilde değerlendirmek adına, yatırım faaliyetlerinin çoğunu, bu alana kaydırmıştır. Firmamız, led distribütörlüğü ve led modül üretimi aydınlatma ürünleri imalat ve satışı, led pcb, led modül, alüminyum soğutucu profilleri satışı  faaliyetlerini başarıyla gerçekleştirmektedir. Ankara ivedik osb (ostim)bölgesinde  bulunan mağazamızı ve atölyemizi ziyaret ederek ürünlerimizi görebilirsiniz.

Led ve Aydınlatma Ürünleri

2011 yılında yatırımlarını bu alana kaydırma kararı alan şirket yönetimimiz, sektöre hızlı bir şekilde giriş yaparak, Led teknolojisi alanında Dünya lideri firmalarla çalışmaya başlamışdır.

Solar enerji ve Solar aydınlatma ürünleri

Dünya enerji sektörü yenilenebilir enerji alanına kaymakdadır, bizde başgül grup solar enerji ve led aydınlatma teknolojileri ltd.şti. olarak güneş enerjili aydınlatma armatürleri ve DC 12 volt 24 volt pcb üretimine ağırlık verdik. Solar aydınlatma sektöründe lider firmalar arasında yerini almışdır.